Preminuo čuveni kreator Saša Vidić, otkriveni novi detalji smrti

Izvor: B92, 24.Apr.2023, 12:06

Preminuo čuveni kreator Saša Vidić, otkriveni novi detalji smrti

Kako javljaju mediji, poznati srpski stilista i kreator Saša Vidić preminuo je danas u 52. godini u KBC "Bežanijska kosa" u Beogradu.

Prema nezvaničnim informacijama Kurira, Vidić je navodno kasno sinoć dovezen u teškom stanju i odmah priključen na respirator. Kako se navodi, on je usled kardiorespiratorne insuficijencije preminuo, a definitivan uzrok i dalje nije poznat.

Prema nezvaničnim informacijama, Saša Vidić je odmah priključen na respirator. Prema >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << rečima izvora za Kurir, u pitanju je bilo septično stanje, te je stoga proglašen mrtvim usled kardiorespiratorne insuficijencije.

Kako pojedini mediji navode, kreatorje primljen u bolnicu u veoma teškom opštem stanju.

Vidića je sinoć u besvesnom stanju, u njegovom stanu na Novom Beogradu, pronašlo dvoje članova porodice, tvrdi Pink. Hitno je potom primljen u KBC "Bežanijska kosa", gde je umro. Iako su dali sve od sebe, zbog teškog opšteg stanja lekari nisu mogli da mu pomognu.

Tačan uzrok smrti je još uvek nepoznat. Saša Vidić je tokom dugogodišnje karijere sarađivao sa brojnim poznatim ličnostima sa javne scene, među kojima su bili kako pevači, glumci i voditelji, i sportisti ali i političari.

Saša Vidić je lično osmislio i kreirao dresove za srpske sportiste za Olimpijadu u Londonu, a uradio je i dresove za srpsku fudbalsku reprezentaciju za Svetsko prvensto održano u Rusiji.

Saša Vidić je bio osnivač modne marke "Broz". Sarađivao je sa Svetlanom Cecom Ražnatović, Sekom Aleksić, Darom Bubamarom i brojnim poznatim muzičkim zvezdama.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

UMRO SAŠA VIDIĆ Poznati kreator preminuo u 52. godini u KBC Bežanijska kosa

Izvor: Blic, 24.Apr.2023

Srpski kreator i stilista Saša Vidić umro je u 52. godini u KBC Bežanijska kosa, prenose domaći mediji.

Nastavak na Blic...

Preminuo modni kreator Saša Vidić

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 24.Apr.2023

Modni kreator i stilista Saša Vidić preminuo je danas u 52. godini u bolnici "Bežanijska kosa" u Beogradu, javljaju mediji.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.