Mediji: Poznati pevač uhvaćen i vraćen u Arenu; Ja se ne dam VIDEO

Izvor: B92, 16.Jul.2020, 16:53

Mediji: Poznati pevač uhvaćen i vraćen u Arenu; "Ja se ne dam" VIDEO

Pevač Milan Obradović, zvani Miki Mećava, tri dana nakon bekstva iz specijalne kovid bolnice, uhvaćen je i vraćen u "Arenu" gde je prethodno bio na lečenju.

O slučaju je obavešteno tužilaštvo, a na teret mu se stvalja krivično delo nepostupanje po zdravstvenim propisima za vreme epidemije, saznaje "Blic".

Međutim on je dan ranio pričao kako se "ne da", a šta je sve imao da poruči i kako je izgledao bez marame i kape pogledajte u videu.

Podsetimo, izvor blizak "Blicu" je otkrio kako ga je policija vratila u bolnicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Folker pobegao iz covid bolnice, pa priveden nazad, obaveštena policija

Izvor: Tracara.com, 17.Jul.2020, 14:32

Pevač Miki Mećava pre tri dana je pobegao iz Kovid bolnice “Arena”, gde je skoro dve nedelje bio na lečenju. On se potom oglasio na svom Instagamu i ispričao da je on obavestio lekare da odlazi u kućnu izolaciju. Međutim, o tom slučaju je obavešteno tužilaštvo, a na teret mu se stavlja...

Nastavak na Tracara.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.