Matica Albanaca: Pretučena dva mladića u Novom Sadu, život jednog ugrožen

Izvor: NoviMagazin.rs, 07.Okt.2018, 22:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Matica Albanaca: Pretučena dva mladića u Novom Sadu, život jednog ugrožen

Matica Albanaca Srbije iz Novog Sada je saopštila da su dvojica mladića albanske nacionalnosti pretučena u Novom Sadu, od kojih je jedan teško povređen i njegov život je u opasnosti.

U noći između subote i nedelje u Futoškoj ulici, na taksi stanici ispred Ruleta "Gaja", dva mladića albanske nacionalnosti G.B. i Č.M, obojica 1999. godište, napala je "za sada nepoznata grupe od četiri osobe, bez ikakvog vidljivog povoda, sem što su međusobno razgovarali na albanskom >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << jeziku", navodi Matica u saopštenju.

Č.M, ima teške povrede: prelom kostiju glave i izliv krvi u mozak. Operisan je u Kliničkom centru Vojvodine i njegov život je u opasnosti.

Drugi mladić takođe ima teške povrede, ali njegov život nije u opasnosti, navodi se u saopštenju.

Matica navodi da policija intenzivno traga za napadačima.

"Matica Albanaca Srbije ovim putem zahvaljuje lekarima hitne službe Doma zdravlja Novi Sad na brzoj intervenciji i ukazanoj pomoći, a posebno zahvaljuje dežurnoj ekipi Kliničkog centra Vojvodine. Upućujemo apel nadležnim organima da se vinovnici ovog događaja što pre privedu pravdi", piše u saopštenju koje je potpisao predsednik Matice Albanaca Demo Beriša.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.