MasterChef večeras na TV Prva: Takmičari pred ozbiljnim timskim izazovom

Izvor: B92, 18.Jan.2024, 11:30

MasterChef večeras na TV Prva: Takmičari pred ozbiljnim timskim izazovom

Verne gledaoce najprestižnijeg kulinarsko-takmičarskog šoua "MasterChef Srbija" ovog četvrtka u 21.00 čeka nova, deveta epizoda, kada će pred takmičarima biti vrlo ozbiljan zadatak!

Četrnaest kuvara amatera nastavio je borbu do titule prvog MasterChefa i novčane nagrade od 50.000 evra! Pred njima je novi izazov - pravljenje rođendanske torte!

Takmičari će imati pravo da biraju svoje vođe, odnosno tim sa kojim žele da kuvaju. Svojim veštinama i ukusnim receptima >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << će MasterChef sudije "staviti na slatke muke"...

Kome će se sreća osmehnuti i ko će napraviti najukusniju tortu, ko će završiti na balkonu i tako se spasiti eliminacije, a ko će uspeti da sudije izbaci iz takta, saznajte u četvrtak, 18. januara u 21.00 na programu Prve televizije!

Pročitajte i.

Zbog njegove eliminacije iz "MasterChef-a" bilo je suza: Bogdan otkrio za koga navija VIDEO

Jednostavna i preukusna, o rolovanoj piletini i dalje se priča u "MasterChefu"

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.