MasterChef na TV Prva: Takmičari će kuvati šta god požele, ali neće sve biti tako jednostavno VIDEO

Izvor: B92, 23.Feb.2024, 18:30

MasterChef na TV Prva: Takmičari će kuvati šta god požele, ali neće sve biti tako jednostavno VIDEO

U jučerašnjoj, 19. epizodi "MasterChefa Srbija" takmičari su pokazali kako se snalaze sa "street food-om". Neki mnogo bolje, poput Ivane, Milane i Anamarie koje će večerašnje kuvanje posmatrati sa balkona.

U eliminacionom kuvanju će se večeras naći Nenad, Martin, Nemanja, Tanja, Milica i Gordana, koji su se do sada međusobno dobro upoznali, kao i sa metodama kuvanja svakog od njih. Postavlja im se pitanje ko im je prema stilu kuvanja najsličniji, a ko najrazličitiji.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << />
Na taj način biraju se parovi, koji će moći da kuvaju šta god požele. Za prodavnicu će imati samo pet minuta, a kada počne proces pripreme specijaliteta, takmičari će shvatiti da ipak nije sve tako jednostavno.

Namirnice koje su odabrali neće moći u potpunosti da iskoriste, već će upotrebiti samo one koje je njihov kulinarski partner uspeo da pogodi.

Ko će napustiti MasterChef kuhinju i postati osmi eliminisani takmičar, saznajte u novoj epizodi u petak, 23. februara u 20.55 na programu Prve televizije.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.