MasterChef Srbija počinje 21. decembra na Tv Prva: Upoznajte sudije kulinarsko-takmičarskog šoua!

Izvor: B92, 07.Dec.2023, 10:48

"MasterChef Srbija" počinje 21. decembra na Tv Prva: Upoznajte sudije kulinarsko-takmičarskog šoua!

"MasterChef Srbija", najbolji kulinarsko-takmičarki šou program, premijerno kreće sa emitovanjem u četvrtak, 21. decembra na Prvoj televiziji! Do prve epizode deli nas još samo dvadesetak dana i do tada ćemo vas upoznati sa šefovima koji će odlučivati o tome ko će od učesnika, kuvara amatera, nastavljati takmičenje i poneti titulu MasterChefa Srbije i nagradu od 50.000 evra.

Reč je o trojici vrhunskih kuvara, pravih znalaca svog zanata, koji su svoje karijere >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << ovenčali i mnogim nagradama, ali koji pre svega toga vode izuzetno uspešne restorane u Beogradu.

Filip Ćirić ima 44 godine i može se pohvaliti karijerom od pune tri decenije. Filip je glavni kuvar i suvlasnik restorana "Homa" i "Homa Bistrot", dva beogradska lokala u kojima, kako kaže, važi pravilo - fine dining, što bismo mogli da prevedemo kao "vrhunsko ugostiteljstvo".

"Da osvojim sumu od 50.000 evra, potrošio bih je u najboljim restoranima širom sveta", otkriva nam Filip Ćirić, jedan od sudija u šouu "MasterChef Srbija".

Branko Kisić ima 36 godina, a svoje znanje sticao je u mnogim restoranima. Pored uloge sudije u "MasterChefu Srbija", Branko je, pre svega, glavni kuvar u beogradskom restoranu "Klub književnika". Imao je priliku da priprema jela za mnoge poznate ličnosti, kao što su Džulija Roberts, Džoni Dep, Nastasja Kinski...

"Pripremao sam hranu i za princa Čarlsa i za kraljevsko venčanje princa Filipa i princeze Danice, a voleo bih da sam imao priliku da spremam za Maradonu ili Ajrtona Senu", otkrio nam je Branko.

Nenad Atanasković ima 32 godine, ali je već skoro punu deceniju aktivan u ovom poslu. Radio je u restoranima širom sveta, što mu je pomoglo da ostvari svoj cilj - da bude sam svoj gazda. Nenad je kuvar i suvlasnik "Thyme streetfood-a" i restorana "Thyme" u Beogradu.

"Najizazovniji trenutak u karijeri bio je kada sam pokrenuo svoj restoran", otkriva Nenad u prvom od mnogih razgovora koje ćemo voditi sa sudijama tokom prve sezone šoua "MasterChef Srbija".

Ostanite uz Prvu televiziju i saznajte zašto su baš Filip, Branko i Nenad sudije u najizazovnijem i najskupljem šouu u Srbiji - od četvrtka, 21. decembra!

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.