MasterChef Srbija: Takmičari u novom izazovu moraju da koriste glavni sastojak svakog jela - ljubav

Izvor: B92, 29.Feb.2024, 19:15

MasterChef Srbija: Takmičari u novom izazovu moraju da koriste glavni sastojak svakog jela - ljubav

Nova epizoda najgledanijeg kulinarsko-takmičarskog šoua na programu Prve televizije u četvrtak, 29. februara tačno u 20.55.

Kada su takmičari prvi put ušli u MasterChef kuhinju bilo ih je šesnaestoro, sada, dva meseca kasnije, u igri za prvo mesto i novčanu nagradu od 50.000 evra ostalo ih je osmoro!

Takmičari su postali prava porodica. Zajedno žive, vežbaju, uče, i kao što to obično biva u svakom sličnom šouu, rađaju se nova i snažna prijateljstva, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << dok ima i onih koji se manje vole, i tu su jedino da se bore za mesto prvog srpskog MasterChefa!

“Mnogi kažu da je za najbolje jelo dovoljan samo jedan sastojak, a to je ljubav. Kada kuvamo za nekog bliskog ili nekog iz porodice to se vrlo često dešava, te onda čak i najobičnije jaje, kad napravimo sa ljubavlju, ima nekako drugačiji, bolji ukus”, ovim rečima sudija Nenad Atanasković “otvara” novi izazov u 21. epizodi takmičenja.

Pored kutije iznenađenja koje takmičare čeka u njihovim kuhinjskim stanicama, tu je još jedno iznenađenje – takmičarima puštaju video poruke članova njihovih porodica.

Takmičari će tek tada biti u pravom stanju da učestvuju u novom zadatku, a o čemu je reč, saznaćete u novoj epizodi “MasterChef Srbija” u četvrtak, 29. februara u 20.55!

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.