MasterChef Srbija: Takmičari moraju da pogode koja 23 sastojka se nalaze u čorbi

Izvor: B92, 01.Mar.2024, 20:38

MasterChef Srbija: Takmičari moraju da pogode koja 23 sastojka se nalaze u čorbi

Putovanje zvano "MasterChef Srbija" polako se bliži kraju i za nekoliko nedelja ćemo saznati ko je pobednik prve sezone ovog svetski popularnog takmičenja.

Od danas više nema odmora za preostale takmičare. Svaka greška može skupo da ih košta. Ono što svaki kuvar mora da poseduje, ukoliko želi da se bavi ovim poslom, jeste istančan ukus i prepoznavanje namirnica koje se koriste u kuvanju. Zato je današnji zadatak - izazov ukusa.

Sudija Filip Ćirić podiže >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << kutiju, a ispod nje je lonac. U loncu se nalazi čorba od tačno 23 sastojka. Zadatak svakog takmičara je da, nakon degustacije, pogodi tačno koji su to sastojci.

Pobednik je onaj koji pogodi najviše sastojaka u nizu i taj će otići na balkon i biti siguran od današnje eliminacije i korak bliže tituli. Ko će imati najviše bodova u ovom izazovu, a od koga se večeras opraštamo pogledajte od 21.00 na Prvoj televiziji.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.