Maštanja o grupnom seksu

Izvor: Domino Magazin, 15.Avg.2012, 06:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Maštanja o grupnom seksu

U Hrvatskoj o tome najviše maštaju, NA SVETU!

Prema Durexovom istraživanju u Hrvatskoj se najviše na svetu mašta o grupnom seksu.

U istraživanju sprovedenom u 36 zemalja, učestvovalo je preko 29. 000 ljudi. Ono pokazuje da svaka peta osoba mašta o grupnom seksu i čak svaki treći Hrvat ili Hrvatica.

Evo još nekih zanimljvosti o seksu naših komšija. Skoro polovina ispitanih smatra da se razgovorom sa partnerom mogu rešiti problemi a samo pet posto >> Pročitaj celu vest na sajtu Domino Magazin << njih bi potražilo savet stručnjaka. Radije se odlučuju za rubrike “Draga Saveta” u časopisima.

Što se tiče ostalog sveta, Grci i Mađari, čak 82 posto ispitanika smatra da seks blagotvorno utiče na raspoloženje.

Amerikanci su skloni da koriste lubrikante, 53 posto ispitanih a Austrijanci vole seksualne igračke i pomagala.

Rusi su za igranje raznih uloga. Za Južnokoreance i stanovnike Malezije hit je seks sa masažom. U Indiji preferiraju telefonski seks.

Nastavak na Domino Magazin...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Domino Magazin. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Domino Magazin. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.