Izvor: Nezavisne Novine, 23.Apr.2017, 10:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Maske za oči nakon izlaska

Nakon neprospavane noći provedene na plesnom podiju, jutro za mnoge donosi neugodan osjećaj mamurluka i umor koji se ocrtava na našem licu.

Iako nas prvi pogled u ogledalo suočava s izgledom koji je daleko od svježeg i kožom na kojoj se umjesto prirodnog sjaja ističu tamni podočnjaci, maske za područje oko očiju u tom će trenutku biti najbolji prijatelj na vašoj beauty polici i korak u vašoj beauty rutini koji će zapravo učiniti razliku.

Bilo da želite >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << ukloniti tragove jučerašnjeg izgleda ili tragate za proizvodom koji će hidratizirati, osvježiti ili imati anti-age efekt na osjetljivo područje ispod očiju, maska za oči jednostavan su i siguran izbor koji će na vašoj koži ostaviti vidljive rezultate. Posljednji beauty trendovi, jednako poput sheet maska za lice, popularizovali su i sheet maske za oči koje njihovo nanošenje čine jednostavnijim i ravnomjernijim. Od luksuznih brendova posvećenih proizvodima za njegu kože do pristupačnijih drogerijskih i vrlo popularnog koreanskog brenda s odličnim proizvodima u luckastom pakovanju, u nastavku vam donosimo najbolje maske za područje oko očiju koje brišu podočnjake i usporavaju pojavu bora.

(Jurnal.hr)

Nastavak na Nezavisne Novine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.