Marinac otkupio tinejdžerku za seks: Nestala devojčica pronađena u bazi američke vojske VIDEO

Izvor: B92, 10.Jul.2023, 20:31

Marinac otkupio tinejdžerku za seks: Nestala devojčica pronađena u bazi američke vojske VIDEO

Američki marinac uhapšen je nakon što je nestala devojčica (14) pronađena u vojnoj bazi u San Dijegu.

Porodica tvrdi da je tinejdžerka prodata zbog seksa i da je silovana od strane uhapšenog muškarca. Tinejdžerka, koja ima smetnje u učenju, navodno je pobegla od kuće 9. juna, a njena baka je prijavila nestanak četiri dana kasnije, navodi kancelarija šerifa okruga San Dijego.

Vojna policija ju je otkrila unutar kasarne 28. juna i to skoro 20 dana nakon što >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je nestala.

"Pronašla ju je vojna policija u kasarni marinaca. Prodata je vojniku zbog seksa" rekla je njena tetka Kazandra Perez u snimku koji je objavljen na TikToku.

Kancelarija šerifa potvrdila je da je tinejdžerka pronađena u bazi marinaca.

Portparol šerifa navodi da je njena baka rekla da je devojčica i ranije bežala, ali da se uvek brzo vraćala kući. Pomorska služba za kriminalističke istrage (NCIS) vodi istragu uz podršku kancelarije šerifa i radne grupe za trgovinu ljudima u San Dijegu.

"Marinac iz borbenog logističkog bataljona priveden je 28. juna na ispitivanje od strane NCIS" rekao je kapetan Čak Palmer.

Nekoliko dana kasnije na društvenim mrežama objavljena je fotografija neimenovanog marinca, koji inače nije zvanično optužen, koga je vojna policija odvela u lisicama.

Perez je optužila vojsku da pokušava da prikrije navodno silovanje njene nećakinje i rekla da je za to odgovoran ceo bazni kamp.

"Realnost je da je ceo objekat dozvolio da se ovo desi. Obezbeđenje ju je pogledalo u lice i dozvolilo tom čoveku da dovede maloletnicu u bazu gde je potom nastavio da ima seks sa njom. Zbog svojih godina nije mogla dati svoj pristanak" navodi Perez.

NCIS ne komentariše istrage koje su u toku. Devojčica je vraćena baki.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

AMERIČKI MARINAC SILOVAO DEVOJČICU? Jeziv slučaj otkriven u vojnoj bazi: Porodica tvrdi da ju je vojnik kupio (FOTO/VIDEO)

Izvor: Blic, 10.Jul.2023

Američki marinac priveden je nakon što je nestala devojčica (14) pronađena u kasarni u bazi Marine "Korps Kemp Pendleton" u San Dijegu, a porodica tinejdžerke tvrdi da je silovana nakon što je prodata vojniku.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.