Marina Abramović primila prestižnu nagradu, Kim Katral jedva dočekala da se slika sa njom FOTO

Izvor: B92, 09.Nov.2023, 15:53

Marina Abramović primila prestižnu nagradu, Kim Katral jedva dočekala da se slika sa njom FOTO

Nedavno je održana dodela nagrada časopisa Harpers bazara (Harper’s Bazaar) za žene koje su obeležile ovu godinu. Među njima se našla i svetski priznata umetnica Marina Abramović.

Marina Abramović je primila nagradu za najbolju umetnicu godine, a priznanje joj je uručila glumica Kim Katral. Ovaj momenat zabeležili su i fotografi, a pažnju medija privukla je i odevna kombinacija Abramovićeve.

Kako se vidi, ona je nosila dramatičnu kreaciju koju potpisuje >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << čuvena dizajnerka Vivijen Vestvud, a karakteriše je predimenzionirani ogrtač od nekoliko slojeva.

Atraktivna glumica Kim Katral sve je očarala u ekstravagantnoj kreaciji od tkanine zlatnog sjaja sa dramatično istaknutim ramenima i velikim ukrasnim dugmićima.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.