Izvor: Poslovna žena, 15.Sep.2008, 04:37 (ažurirano 02.Apr.2020.)
Margarin ili maslac?
Unositi prirodne masne kiseline slične našem telu, koje ćelije mogu apsorbovati ili prerađene masti koje deformišu ćeliju? Maslac ili margarin? S mastima uvek po malo, a s jednom od njih nikako.Od 1869. počela je debata o tome trebamo li po hlebu mazati maslac ili margarin? Te je godine francuski ...
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Poslovna žena. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Poslovna žena. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.