Manekenka za bikinije i rublje: Osećam se moćno ispred kamere FOTO

Izvor: B92, 23.Sep.2021, 16:24

Manekenka za bikinije i rublje: "Osećam se moćno ispred kamere" FOTO

Kristin Daj (32) je rođena u Memfisu, a manekenstvom je počela da se bavi sa samo dvanaest godina. Preselila se u Dalas kada je imala 19 godina i nastavila je uspešno da gradi karijeru modela.

Tokom svoje višegodišnje karijere sarađivala je sa mnogim brendovima - Kate Spade, Vince Camuto, Travis Matthev, Palm Beach Tan i pretežno je reklamirala kupaće kostime i donji veš.

O svom radu je rekla: "Inspiraciju za rad crpim od velikih modela kado što su Sindi Kraford, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Kara del Toro... stalno prelistavam stranice modnih magazina i često tu nalazim motivaciju za rad", rekla je.

Isticala je da su joj socijalne mreže pomogle da "širi ono što misli, a to je da se ljudi pobrinu da rade stvari koje svet čine boljim mestom za život".

Snimanja su joj veoma značajna i čine je moćnom i seksi: "Osećam se seksi dok snimam. Ne znam zašto, ali kada sam ispred kamere, osećam se super osnaženo i seksi".

Iako vodi računa o tome kako izgleda, za Maksim je istakla da obožava hranu: "Obožavam hranu. Ako hoćete da me momentalno učinite srećnom, samo mi donesite milkšejk od čokolade", kazala je.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.