Manekenka na udaru hejtera zbog neprirodne lepote; Jedno što sam menjala su grudi FOTO/VIDEO

Izvor: B92, 08.Apr.2023, 11:03

Manekenka na udaru hejtera zbog neprirodne lepote; "Jedno što sam menjala su grudi" FOTO/VIDEO

Kolumbijska manekenka Karolina Gomez našla se na udaru kritika šire javnosti zbog svoje, kako kažu, neprirodne lepote. Međutim, Karolina je odlučila da ne ćuti, već je oštro uzvratila udarac.

Ona je podelila fotografiju iz detinjstva kako bi dokazala da je njen fizički izgled u poptunosti dar prirode.

Ko je zanosna Kubanka? Zovu je Šakirinom naslednicom, a poslednjim izdanjem "raspametila" je mnoge

"Navodno sam obojila kosu i povećala >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << svoje usne, a kao što možete da vidite na fotografijama, mora da sam to radila otkako sam bila beba. Mislim da nema ništa loše u tome što neke žene to rade, sve smo lepe na svoj način. Ali što se mene tiče, jedino što sam promenila bile su moje grudi. Ne planiram da radim ništa drugo", objasnila je.

Ona je pravi dokaz da su godine samo broj, u šestoj deceniji izgleda nestvarno FOTO

Trebalo bi i podsetiti da je kolumbijska manekenke dodatnu popularnost stekla vezom sa poznatim influenserom Džefersonom Kosiom koji broji preko 10 miliona pratilaca na Instagramu. Par je sada odlučio da ujedinjenim snagama izvrate udarac Karolininim hjterima i ot videom u kojem Gomez glumi lutku i izlogu prodavnice.

"Smejali su se mojoj devojci, jer izgleda kao lutka. Ali moja devojka je lutka”, napisao je influenser.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.