Manekenka bila u kandžama opijata: Kada sam videla te fotografije, shvatila sam da ću umreti FOTO

Izvor: B92, 27.Jul.2023, 08:08

Manekenka bila u kandžama opijata: "Kada sam videla te fotografije, shvatila sam da ću umreti" FOTO

Manekenka Kara Delevinj govorila je o svom putu ka trezvenosti, rekavši da je svaka sekunda procesa odvikavanja od alkohola bila "tako vredna toga".

U intervjuu britanskog izdanja magazina "El", supermodel Kara je rekla da je "stabilnija" i "smirenija" otkako ne konzumira alkohol. Delevinj je takođe prošle godine išla na rehabilitaciju zbog problema sa zloupotrebom supstanci nakon što je priznala da su paparaco fotografije njenog čudnog ponašanja na aerodromu poslužile kao >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << "poziv za buđenje".

"Nije bilo lako, ali nikada nije bilo trenutaka da sam sebi rekla da ova rehabilitacija nije vredna rezultata", rekla je ona za pomenuti magazin i dodala:

"Vredelo je svake sekunde. Stabilna sam, mirnija...", dodala je.

Manekenka je priznala i da je javno priznanje o njenim problemima skinulo ogroman teret sa njenih leđa.

"Dugo sam se osećala kao da krijem mnogo od ljudi koji su se ugledali na mene. Konačno se osećam tako da mogu da budem potpuno slobodna", dodala je ona.

Ova popularna 30-godišnjakinja je u aprilu za "Vogue" govorila o svojim problemima sa zloupotrebom supstanci i svom novom putu ka trezvenosti, piše Page Six.

Ona je opisala i svoj boravak na rehabilitaciji, rekavši da se "vratila u stvarnost“ kada je videla zastrašujuće fotografije sebe na aerodromu. Iako je priznala da se zbog drogiranja osećala "nepobedivom", manekenka je dodala da je njeno ponašanje postalo "divlje".

"To je strašna stvar za ljude oko vas", rekla je tada i naglasila da su njeni najbliži bili veoma zabrinuti.

Nakon što je videla svoje fotografije sa aerodroma, zvezda je shvatila da će ili "završiti mrtva" ili učiniti nešto "veoma glupo" ako se ne leči.

U okviru svojih "novih početaka” otkrila je i kako se oprašta od tetovaža. Rekla je da kada je kao mlada počela da se bavi manekenstvom, zbog čega nije mogla da se tetovira jer je to bio deo manekenskog ugovora i nekako su "posedovali njeno telo", pa je istetovirala lavlju glavu na prst u znak pobune i nastavila sa tetovažama.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.