Malezija: Bosanca devojka iskoristila zbog sperme

Izvor: B92, 03.Sep.2013, 17:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Malezija: Bosanca devojka "iskoristila zbog sperme"

Bizaran sudski postupak pokrenut je u Maleziji. Naime, Bosanac E. A. , koji živi u toj zemlji, odlučio je da tuži svoju bivšu devojku zbog, kako je naveo, iskorištavanja njegove sperme.

Devojka ga je, tvrdi E. A, iskoristila kako bi “dobila dete sa evropskim genima”. On je tužbu podneo Vrhovnom sudu u Kuala Lumpuru, piše malezijski portal The Star.

U sudskoj izjavi, 41-godišnji Bosanac, koji ima privatnu firmu u toj zemlji, tvrdi da je u vezu sa 29-godišnjakinjom >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << ušao sa iskrenim namerama. Kad im se 7. februara 2010. godine rodio sin, E.A. je verovao da će to biti prekretnica ka braku.

Međutim, njegova devojka nije tako mislila. Nakon rođenja deteta, 29-godišnjakinja ga je, tvrdi on, “uvek optuživala i tražila razloge za svađu”.

On, takođe, tvrdi da je želja za seksom i dominacijom njegove sada već bivše devojke prelazila granice normalnog.

"Tražila je da to radimo šest puta dnevno po jedan sat. Pretila je da će počiniti samoubistvo ukoliko joj ne ispunim seksualne želje ili je napustim bez razloga", tvrdi Bosanac koji je u Maleziju stigao 1995. godine.

Nadalje, tvrdi da ga je jednom prilikom napala i ubola u podlakticu. Nakon raskida, devojka mu je zabranila da viđa dete i rekla mu da ga je “iskoristila samo zbog sperme”.

E. A. traži novčanu nadoknadu u iznosu od oko 140.000 eura, a celi ovaj bizarni slučaj dobiće svoj epilog 1. oktobra, kada bi trebalo da počne suđenje.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.