Mala sirena skrivala trudnoću do poslednjeg dana, pa u novoj godini otkrila da je dobila sina FOTO

Izvor: B92, 07.Jan.2024, 17:02

"Mala sirena" skrivala trudnoću do poslednjeg dana, pa u novoj godini otkrila da je dobila sina FOTO

Glumica Hale Bejli postala je majka i dobila sina, što je otkrila na Instagramu.

Javnosti je poznata po ulozi crvenokose Arijel u filmu "Mala sirena", a trudnoću je uspela da sakrije od javnosti sve do kraja.

Mlada lepotica dobila je svoje prvo dete s reperom Derilom Grenberijem, poznatijim kao DDG, a na pomenutoj društvenoj mreži je objavila i fotografiju bebe na kojoj se vidi zlatna narukvica na sićušnoj ruci dečaka na kojoj piše njegovo ime.

"Iako >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << smo već nekoliko dana u novoj godini, najveća stvar koju je 2023. uradila za mene jeste to što mi je podarila sina... Dobro došao na svet, moj Hejlo", poručila je ponosno glumica.

S reperom je u vezi duže od godinu dana, a zvanično su se pojavili u javnosti kao par u martu 2022. godine. Ne voli da priča o privatnom životu, pa se nije oglašavala ni u vezi sa trudnoćom iako su je mesecima pratile glasine o istoj.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.