Majkl Foks otkrio najveći propust u karijeri: Bio sam budala VIDEO

Izvor: B92, 20.Maj.2023, 09:28

Majkl Foks otkrio najveći propust u karijeri: "Bio sam budala" VIDEO

Majkl Foks progovorio je o najvećem propustu u svojoj karijeri zbog kojeg i danas žali.

"Postojala je šansa da radim s tobom koju sam propustio. Rano su razgovarali sa mnom o Ghostu. Rekao sam: 'Nikad neće uspeti. Vupi je super, ali nikad neće uspeti.' A onda je bilo sjajno i ogromno, a ja sam jebeni idiot", rekao je voditeljki Vupi Goldberg gostujući u emisiji The View.

Goldberg, koji je isprva iznenađeno slušala otkriće objavljeno u njenoj emisiji, odgovorila >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je:

"Još ima vremena. Dakle, da, sada ćemo pronaći nešto za raditi." Goldberg je osvojila Oskara za svoju ulogu Ode u romantičnom fantastičnom filmu iz 1990. godine.

Foks je prvi put priznao da je odbio ulogu u prošlonedeljnom intervjuu, ponovivši da "nije video kako bi to funkcionisalo".

"To pokazuje da i ja mogu biti idiot", rekao je za Foks, ali nije otkrio koja mu je uloga ponuđena u filmu Patrika Svejzija.

U još jednom skorašnjem intervjuu Majkl Foks je ispričao sledeće:

"Smrt kuca na vrata. Neću lagati. Postaje teško, postaje sve teže. Svaki dan je sve teže", ispričao je Majkl novinarki Džejn Pauli. Potom je otkrio da je imao operaciju uklanjanja benignog tumora na kičmi, no zahvat mu je 'poremetio' hodanje pa je počeo da 'lomi' i druge delove tela, uključujući ruku, lakat, lice i šaku.

Objasnio je kako je 'veliki ubica' Parkinsonove bolesti padanje, a mogu biti i problemi sa žvakanjem hrane i upala pluća.

"Ne umire se od Parkinsonove bolesti. Umire se s Parkinsonovom bolešću. Tako, da, razmišljao sam o smrtnosti ove bolesti", ispričao je tada Foks.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.