Majka uzela kolače svog sina, a nije znala da sadrže tajni sastojak – pola grada imalo halucinacije

Izvor: B92, 18.Jan.2022, 18:28

Majka uzela kolače svog sina, a nije znala da sadrže tajni sastojak – pola grada imalo halucinacije

Muškarac iz Južne Dakote sebi je pripremio kolačiće s THC-om i otišao da spava. Njegova majka videla je tepsiju i odnela je u centar za starije u kome se često karta. Kolačići su bili pravi hit, a onda su počeli problemi...

"Halo, policija, ne osećam se najbolje. Vidim neke čudne stvari", došao je prvi poziv policijskoj stanici u gradiću Janktonu u SAD.

"Nešto mi se čudno događa. Ha-ha", javio se ubrzo i drugi stariji glas policajcima.

Uskoro >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je telefon stalno zvonio. Svi su opisivali iste 'simptome'. Srce im jako udara, priviđaju im se stvari, ali sve im je to nekako smešno. Neki su javili i da su otrovani.

Policija je počela da istražuje slučaj i nije im trebalo dugo da sve povežu. Svi građani koji su zvali policiju tu su noć boravili u društvenom centru za starije osobe. Svi su jeli kolače.

Ujutro je policija pokucala na vrata gospođe koja je donela kolače za zabavu. Dala im je ostatke kolača i rekla kako ih je njen sin napravio.

Njega su pronašli u lokalnoj osnovnoj školi, gde predaje muzičko, javili su američki mediji.

"Napravio sam kolače za sebe s uljem kojeg sam doneo iz Kolorada. Nisam znao da ih je majka uzela, već sam spavao kad je ona izašla iz kuće", branio se 46-godišnji muškarac, no policija nije pokazala previše saosećanja.

"Preti mu do pet godina zatvora i novčana kazna od 10.000 dolara", rekla je lokalna tužiteljka za medije.

Svi građani koji su jeli kolačiće su se oporavili, a neki se čak šale kako bi im nešto slično dobro došlo jednom godišnje...

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.