Mačka proklela Brazilce: Portparol na meti kritika i podsmeha, reagovala PETA VIDEO

Izvor: B92, 09.Dec.2022, 20:40

Mačka proklela Brazilce: Portparol na meti kritika i podsmeha, reagovala PETA VIDEO

Konferenciju za medije uoči utakmice između Brazila i Hrvatske obeležila je nesvakidašnja situacija.

Naime, mačka je došetala i skočila na sto. Portparol brazilske reprezentacije je životinju prvo bodrio, a potom je i na grub način bacio sa stola. Tim potezom je sve neprijatno iznenadio.

Zbog ovakvog postupka, na Tviteru se pojavio mim sa fotografijom situacije sa snimka, a stavljeno je u kontekst meča Brazila i Hrvatske.

Posle brojnih kritika javnosti, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << brazilski mediji preneli su da je usvojena mačka dobila ime. Navodno su je nazvali Heksa, što na njihovom jeziku znači Šesta i aludira na šestu pobedu Brazila na Svetskom prvenstvu. Čini se da su brazilski mediji ovim hteli da pošalju poruku pred meč sa Hrvatskom. Međutim, uzalud....

Inače, zbog grubog poteza brazilskog PR-a oglasila se PETA. "Šta nije u redu sa ovim čovekom? Sledeći put kada naiđe na mačku, trebalo bi da se osmehne, umesto da bude tako grub i bezobrazan. Nadamo se da će se neko pobrinuti za ovu slatku mačku koja je verovatno beskućnica kao i mnogi drugi", napisali su na Tviteru.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.