MTV: Bijonse osvojila osam nagrada (VIDEO)

Izvor: B92, 29.Avg.2016, 08:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MTV: Bijonse osvojila osam nagrada (VIDEO)

Američka pevačica Bijonse osvojila je osam MTV nagrada, uključujući i nagradu za video-spot godine, čime je, kako pišu mediji, potvrdila dominaciju na muzičkoj sceni.

Ona je na dodeli u Medison skver gardenu u Njujorku održala i mini koncert, izvodeći pet pesama sa aktuelnog albuma "Lemonade".

Dobila je i nagradu za video-spot godine za pesmu "Formation", za koju se smatra da je njena politički najangažovanija pesma i u kojoj je izrazila solidarnost sa pokretom >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << "Black Lives Matter", prenosi Rojters.

Pevačica se pojavila na crvenom tepihu u pratnji majki trojice Afroamerikanaca koje su u prethodne dve godine ubili policajci u SAD. Svečanu priliku je iskoristio i Kanje Vest, koji je česta tema MTV vesti, koji je u imrovizovanom govoru pomenuo problem siromaštva, nasilje u crnačkim naseljima kao i sukob sa Tejlor Svift.

Među dobitnicima nagrada su i Rijana i Kelvin Haris. Mnogi od najvećih imena pop muzike, uključujući Džastina Bibera, Britanku Adel i Tejlor Svift, nisu prisustvovali jučerašnjoj svečanosti,

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Dodjela MTV nagrada: Dominacija Bijonse, dobila čak 8 nagrada

Izvor: Nezavisne Novine, 29.Avg.2016

NJUJORK - Američka pjevačica Bijose osvojila je osam MTV nagrada, uključujući i nagradu za video godine, čime je, kao ocjenjuju mediji, potvrdila dominaciju na muzičkoj sceni...Ona je na dodjeli u Medison skver gardenu u Njujorku održala i mini-koncert, izvodeći pet pjesama sa aktuelnog albuma...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.