Luk Beson me je silovao u hotelu, plašila sam se da ću da umrem

Izvor: B92, 19.Jul.2018, 12:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Luk Beson me je silovao u hotelu, plašila sam se da ću da umrem"

Francuska glumica Sand Van Roj (27) optužila je francuskog reditelja Luka Besona (59) za silovanje, a policija je potvrdila da je on trenutno pod istragom.

Van Roj je u intervjuu za kanal BFM rekla da se sve dogodilo 18. maja u hotelskoj sobi u Parizu.

“Plašila sam se da ću da umrem. Sledeći dan me je toliko bolelo da sam se onesvestila. Kad je tako nasilno, to je silovanje. Plakala sam, rekla sam mu da stane, povraćala sam. Terao me na odvratne seksualne činove. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Pokazala sam mu da ne želim to. To je bilo silovanje", rekla je Van Roj, koja je navodno u tajnoj vezi s Besonom poslednje dve godine.

Pročitajte još: Reditelj Lik Beson optužen za silovanje

Ona ga je i prijavila policiji u Parizu, a oni su potvrdili da je reditelj trenutno pod istragom zbog silovanja, prenosi 100posto.

Glumica, koja se pojavila u dva njegova filma, u prijavi je navela da se osećala loše nakon što je popila čaj i da se onesvestila, a onda ju je Beson silovao.

Besonov advokat Tei Marembert je odbacio sve optužbe i nazvao ih "fantazijama".

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Francuska glumica optužila reditelja Luka Besona za silovanje

Izvor: Nezavisne Novine, 19.Jul.2018

Francuska glumica Sand Van Roj (27) optužila je reditelja Luka Besona (59) za silovanje koje se dogodilo, kako je izjavila, 18. maja u hotelskoj sobi u Parizu..."Bojala sam se da ću umrijeti. Idući dan toliko me boljelo da sam se onesvijestila. Kad je tako nasilno, to je silovanje. Plakala sam, rekla...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.