Logitech Speaker Lapdesk N700 - Bioskop u krilu

Izvor: Domino Magazin, 11.Jan.2010, 14:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Logitech Speaker Lapdesk N700 - Bioskop u krilu

Lapdesk pruža udobnost i odličan audio ugođaj, uz pomoć integrisanih zvučnika, ugrađenog ventilatora i udobnog tapaciranog postolja

Prenosni računari  se koriste za slušanje muzike, igranje igara, gledanje filmova, televizije i videa. Koriste se na kauču ili na krevetu. I pored toga se traže načini da korišćenje bude komfornije, a i razlika koju donosi kvalitetan zvuk doprinosi uživanju. Kako bi se doživelo bioskopsko iskustvo pomoću prenosnog računara, Logitech >> Pročitaj celu vest na sajtu Domino Magazin << je danas predstavio Logitech Speaker Lapdesk N700, prvi sveobuhvatni dodatak za prenosne računare, sa integrisanim stereo zvučnicima, ugrađenim ventilatorom i širokom tapaciranom bazom.

“Sve više ljudi širom sveta uživa u zabavi na svojim prenosnim računarima, ali sa osrednjim zvukom i komforom,” rekao je Denis Pavillard, potpredsednik proizvodnog marketinga za dodatke za prenosne računare u kompaniji Logitech. “U stvari, prema našem istraživanju skoro 50 procenata korisnika prenosnih računara se žali na kvalitet zvuka ugrađenih zvučnika. Logitech Speaker Lapdesk N700 pomaže u transformaciji prenosnog računara u privatni bioskop koji se nalazi udobno u vašem krilu.”

Za razliku od većine zvučnika za prenosne računare, Logitech Speaker Lapdesk N700 sadrži dva ugrađena zvučnika visoke definicije sa dva drajvera veličine 2 inča. Specijalno dizajnirani za prenosne računare, stereo zvučnici su precizno pozicionirani sa svake strane računara da bi proizveli bogat zvuk i moćan bas. Pošto se povezuju uz pomoć jednog USB kabla nema dodatne komplikacije priključenja eksternih zvučnika.

Logitech Speaker Lapdesk N700 pomaže i da korišćenje prenosnog računara bude udobno. I na kauču i na krevetu , ugao pod kojim se gleda u ekran i tapacirana baza pomažu da korisnik sedi u udobnijoj pozi. U međuvremenu tihi i efikasni ventilator sprovodi vazduh ispod računara, a termo izolacija sprečava toplotu iz računara da se prenosi na noge i kolena korisnika. Zaštitna maska sprečava da se ventilator zaprlja i ošteti, a prednji i zadnji otvori obezbeđuju nesmetani protok vazduha.

Logitech Speaker Lapdesk N700 se veoma lako koristi, samo se priključi jednim USB kablom na računar i moguće je gledati filmove, slušati muziku, onlajn video i ostalo, sa punim bogatim stereo zvukom, bez potrebe za instalacijom dodatnog softvera i baterija. Speaker Lapdesk N700 poseduje kontrole za jačinu zvuka i dugme za uključivanje ventilatora.  Logitech Speaker Lapdesk N700 se očekuje u Evropi u martu po predloženoj malopordajnoj ceni od 69.99 evra.

Nastavak na Domino Magazin...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Domino Magazin. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Domino Magazin. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.