Ljubavnim mejlovima Ben Aflek ponovo zaveo Dženifer Lopez

Izvor: B92, 12.Maj.2021, 19:08

Ljubavnim mejlovima Ben Aflek ponovo zaveo Dženifer Lopez

Njihova prepiska počela je nakon što je Lopez otputovala na Karibe na snimanje filma "Shotgun Wedding", a je ton prepiske je, kaže izvor, više "volim i čeznem za Džen" što je nego prijateljski.

Čim su Dženifer Lopez (51) i Aleks Rodrigez (45), objavili da su se razlišli i da je svako krenuo svojim putem, fanovi i mediji su navijali da se pevačicin bivši verenik Ben Aflek (48) ponovo vrati u njen život.

Brzo su kružile glasine o njihovim intimnim zajedničkim >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << druženjima u Dženiferinoj vili na Bel Airu. Bena Afleka bi obezbeđenje pokupilo, a zatim odvezlo nakon nekoliko sati provedenih s Džej Lo. Tako se glumac, kretao od svoje do njene vile i uvek ga je prevozio beli terenac, Eskalade, koji je u pevečicinom vlasništvu.

Čak ni tad, paparaci ih nisu uslikali zajedno. Dženifer i Aflek su se odvojeno pojavili na koncertu Vax Live u Los Anđelesu početkom maja i posle su zajedno odleteli u Montanu, gde su proveli vikend. Fotoreporteri su ih uslikali zajedno u autu na putu prema Montani, gde su zajedno proveli romantični vikend i uhvatili su ih zajedno pri ukrcavanju na privatni avion koji ih je vratio nazad u LA.

Aflek, koji je od januara slobodan, nakon što ga je ostavila 15 godina mlađa kubansko-španska glumica Ana de Armas, već je postao pravi heroj u očima fanova koji glasno navijaju za povratak čuvenog para zvanog – Benifer. Pričalo se da se u akciju osvajanja svoje bivše ljubavi, od koje su ga pre 17 godina rastavili nemilosrdni tabloidi, upustio tek nakon što je njena veza s bivšim dečkom Rodrigezom postala prošlost.

U intervjuu za magazin "Pipl" 2016. godine, Lopez je priznala da je uprkos tome što su se razišli, između nje i Afleka postojala "istinska ljubav".

"U drugačijem vremenu, u drugačijim okolnostima, ko zna šta se moglo da dogodi, ali naša je ljubav bila iskrena", rekla je tada. Sada, najnovije informacije tvrde da joj je Aflek mesecima slao ljubavne mailove i to dok je ona još bila u vezi s Rodriguezom, javlja TMZ.

"Aflek i Džej Lo redovno razmenjuju mejlove još od početka februara", izjavio je izvor blizak paru za TMZ.

U svojim porukama, Aflek je pevačici navodno napisao da senzacionalno izgleda na fotografijama iz Dominikanske Republike. Lopezova je njemu napisala da je "osvojio njeno srce". Ben je u vreme razmene ovih imejlova snimao svoj film "The Tender Bar" u Bostonu.

Njihova koketna komunikacija se nastavila sve vreme dok je Dženi bila u Dominikanskoj Republici. Sa snimanjem je završeno aprilu, a upravo tada par se počeo tajno da druži u Los Angelesu.

Dok je Rodrigez ostao apsolutno šokiran novom romansom svoje bivše verenice i ne može već danima da dođe sebi, Aflekov dobar prijatelj glumac Met Dejmon (50) iskreno je srećan: "Volim ih oboje. Nadam se da je istina. To bi bilo genijalno", rekao je Met Dejmon.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.