Ljubavnica raskrinkala fudbalera: Pokazala DNK ćerke njegovoj ženi

Izvor: B92, 14.Jan.2024, 20:02

Ljubavnica raskrinkala fudbalera: Pokazala DNK ćerke njegovoj ženi

DNK test poslužio je Laurin Gudman kao dokaz nevere fudbalera Mančester Sitija Kajla Vokera.

Gudman je, piše Daily Mail, fudbalerovoj supruzi Eni Kilner pokazala DNK test kako bi dokazala da je Voker otac njene ćerke.

Kilner je fudbalera izbacila iz kuće, a navodno je trudna četvrti put s njim. Voker ima troje dece s Kilner i dvoje dece sa Gudman zbog čega ona sad tvrdi da je fudbaler vodio dvostruki život, terajući je da to kaže njegovoj supruzi umesto njega.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << />
"Bila su saslušanja oko naše ćerke, papirologija je letela okolo i održani su pravni sastanci, Eni je morala da sazna istinu pre nego što nešto izađe u javnost", kazala je Gudman pa dodala da je Voker bio srećan skrivajući istinu jer je imao dve porodice i bojao se šta će se dogoditi kada Kilner sazna.

"Ja sam mu stalno govorila da naša ćerka ne može biti tajna, ona je osoba", zaključila je Gudman. Objasnila je da nije htela nikome da nanese bol ili da ih rastavi, ali da se moraju nositi sa situacijom kao odrasli.

Kilner je tražila dokaze za ono što Gudman tvrdi pa joj je pokazala DNK test.

"Bila je hladna i smirena jer je sumnjala da je Kajl otac", kazala je Gudman za koju prijatelji tvrde da nije razaračica brakova.

"Puno toga se događa s čime pokušava da se nosi, a tu je i odgajanje dece bez oca. Nije ništa loše učinila", rekla je njena prijateljica.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.