Ljubavne čini, Filis Karot

Izvor: Domino Magazin, 15.Avg.2012, 12:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ljubavne čini, Filis Karot

U ovoj knjizi autorka istražuje magičnu moć u ispoljavanju ljubavi kroz zanosnu mešavinu ljubavne priče, spiritualizma, vikanske knjige čarolija i erotike

Ovo je priča o ljubavnoj magiji koja je dala rezultata. Filis Karot je i sama vikanska sveštenica ali i uspešan advokat. Glavna junakinja istražuje čini i njihovu magičnu moć u potrazi za pravom ljubavlju. I ma koliko čini, ljubavni napici i rituali bili intrigantni, još je poučnije istraživanje odnosa u savremenim >> Pročitaj celu vest na sajtu Domino Magazin << ljubavnim vezama. U ovoj priči o duhovnom i seksualnom buđenju čuje se mudar i erotski glas iskustva. Umešno preplitanje seksa i čini, magije i interesantnih ideja o odnosima između ljubavnika, dalo je zanimljivo štivo o magiji kao delu života, ljubavi i moći.

Ovde će sve žene koje su sanjale o svom princu, a koji im je slomio srca, naći sebe. U snažnoj priči otkriće alate neophodne da bi privukle srodne duše. Autorka sa čitaocima deli pristupačne tehnike seksualne magije radi postizanja određenih ciljeva i ličnog razvoja i otkriva kako ekstaza može dovesti do otkrića urođene božanstvenosti i potpune osposobljenosti za život.

Portalibris i Domino Magazin poklanjaju knjigu jednom čitaocu koji pošalje mail na knjige@ dominomagazin.com. Čitaocima koji su zakasnili nećemo odgovarati na mailove.

Nastavak na Domino Magazin...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Domino Magazin. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Domino Magazin. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.