Izvor: B92, 04.Jan.2024, 21:08

Ljubav o kojoj bruje društvene mreže: "Imam 18 godina, a moj dečko 60" VIDEO

Kiša Luiz, popularna Tiktokerka, postala je predmet žestoke kritike zbog svoje nekonvencionalne ljubavne veze sa Dimitrosom, čovekom koji je 42 godine stariji od nje.

Njihova veza privukla je pažnju javnosti zbog značajne razlike u godinama, ali i zbog njihove zajedničke strasti prema fitnesu, koju često dele putem video snimaka na društvenim mrežama.

Kiša, koja ima 18 godina, hrabro je stala u odbranu svoje veze nakon brojnih negativnih komentara koje su dobili >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << na svojim videima. U više navrata isticala je da je srećna sa Dimitrosom, da su zajedno već dve godine, i da njihova ljubav nije nešto što bi trebalo osuđivati.

Dimitros, star 60 godina, i Kiša su pronašli zajednički interes u fitnesu, često deleći trenutke sa svojih treninga na društvenim mrežama. Međutim, mnogi komentatori nisu mogli da prevaziđu razliku u godinama, izražavajući zabrinutost i osuđujući njihovu vezu kao neadekvatnu, prenosi Dejli Mejl.

Ogorčena negativnim reakcijama, Kiša je odlučila da se obrati svojim pratiocima putem videa, izražavajući svoje razočaranje i odbranu svoje ljubavi. Ona je naglasila da su srećni zajedno, da već dve godine grade stabilnu vezu, i da osuđujući komentari ne utiču na njihovu sreću. Takođe, istakla je svoju zrelost i sposobnost da donese odluke koje odražavaju njene želje i razumevanje prave ljubavi.

"Ne znam kako možete da pišete takve komentare iza ekrana i da se osećate dobro. Mi smo srećni zajedno i to nikako ne utiče na vaš život, zato ne razumem čemu toliko ružnih komentara“, rekla je Kiša u jednom od svojih videa, prepoznajući da je reč o ljubomori.

Njeno obraćanje nije zaustavilo kontroverze, ali je dodatno naglasilo njenu hrabrost u suočavanju sa negativnim reakcijama i istrajnost u vezi koja je, kako tvrdi, ispunjava. Pored toga, naglasila je da ljubav ne poznaje godine i da je suština u sreći i međusobnom poštovanju.

Ova kontroverzna veza postala je predmet različitih mišljenja u društvenim medijima, a Kiša i Dimitros nastavljaju deliti delove svog života, istrajavajući u ubeđenju da ljubav prema fitnesu i međusobna podrška grade temelj njihove veze. I dok javnost i dalje izražava svoje stavove, ova priča ostavlja prostor za razmišljanje o prihvaćanju različitosti u ljubavi, bez obzira na godine.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

MOŽE OTAC DA JOJ BUDE! Ona ima 18, a njen dečko 60 i kaže da se nikada u životu nije osećala voljenije i sigurije! (VIDEO)

Izvor: Blic, 05.Jan.2024, 08:31

Fitnes influenserka Kejša Luis iz Škotske ima samo 18 godina, a u vezi je sa šezdesetogodišnjim Dimitrisom Fotisom! Srećni par redovno deli video snimke na kojima zajedno treniraju u teretani, jer se čini da ih je povezala ljubav prema fitnesu i ishrani.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.