Lizo se oglasila nakon optužbi za seksualno uznemiravanje: Povređena sam FOTO

Izvor: B92, 03.Avg.2023, 13:53

Lizo se oglasila nakon optužbi za seksualno uznemiravanje: "Povređena sam" FOTO

Tri bivše plesačice tvrde da je pevačica doprinela stvaranju "toksičnog radnog okruženja".

Tri bivše plesačice tužile su pop zvezdu Lizo između ostalog za seksualno uznemiravanje i stvaranje "toksičnog radnog okruženja".

One optužuju pevačicu za seksualno, versko i rasno uznemiravanje, diskriminaciju, napad i ograničavanje slobode kretanja.

Pevačica je optužena i da je iznosila uvredljive komentare na račun telesne težine plesačica i da je >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << navodno tražila od jedne plesačice da dodirne grudi izvođačice u plesnom klubu.

Iako je u početku ćutala, pevačica se ovog puta oglasila i iznela svoje mišljenje na Instagramu nizom objava.

"Ovih poslednjih nekoliko dana su bili strašno teški i u velikoj meri razočaravajući. Moja radna etika, moral i poštovanje su dovedeni u pitanje. Moj lik je kritikovan. Obično odlučim da ne odgovaram na lažne optužbe, ali one su koliko god neverovatno zvučale i previše nečuveno pa ipak moram da reagujem. Ove senzacionalizovane priče dolaze od bivših zaposlenih koji su već javno priznali da im je rečeno da je njihovo ponašanje na turneji bilo neprimereno i neprofesionalno. Ja sam vrlo otvorena kada je u pitanju seksualnost i lična ekspresija, ali neću da dozvolim da me pretvaraju u nešto što nisam. Ništa ne shvatam toliko ozbiljno kao poštovanje prema ženi. Povređena sam, ali neću dozvoliti da sve ono dobro što sam uradila bude u senci ovoga, želim da se zahvalim svima koji su uz mene u ovom teškom periodu", napisala je Lizo.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Pevačica Lizo odgovorila na optužbe protiv nje za seksualno uznemiravanje: „Laži“

Izvor: Danas, 03.Avg.2023

REX/ShutterstockPevačica Lizo Američka pop zvezda Lizo opisala je kao „lažne“ optužbe tri njene bivše plesačice, između ostalog za seksualno uznemiravanje i stvaranje neprijateljskog radnog okruženja. Pevačica je poslednjih nekoliko dana opisala kao „šokantno teške i izuzetno razočaravajuće“....

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.