Liu Jo i Dree Hemingway za proleće, leto 2015.

Izvor: Domino Magazin, 20.Feb.2015, 10:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Liu Jo i Dree Hemingway za proleće, leto 2015.

Da, to JESTE čukununuka slavnog pisca

Partnerstvo između italijanskog brenda Liu Jo i Dree Hemingway se nastavlja u kampanji za proleće/leto 2015. u kojoj je glumičina internacionalna lepota zaštitni znak dve kolekcije - Liu Jo i Liu Jo Jeans. Dvadesetšestogodišnja glumica i it devojka, Dree, je ne samo čukununuka slavnog pisca, već i jedan od najpopularnijih modela i ikona stila po oceni najvažnijih svetskih modnih časopisa.

Njen besprekoran izgled i magnetična >> Pročitaj celu vest na sajtu Domino Magazin << lepota su savršeno ovekovečeni na fotografijama modnog fotografa Angela Pennette. Putovanje sa Dree nas vodi u šarmantno okruženje na Ibizi. Liu Jo kampanja je fotografisana u raskošnoj vili na ovom španskom ostrvu. Deo kampanje za liniju LIU JO JEANS ovekovečen je pored bazena, sa predivnom plažom u pozadini.

Kolekciju proleće/leto 2015. brenda LIU JO možete kupiti u multibrand radnjama FASHION&FRIENDS u Beogradu, Novom Sadu, Kragujevac i Niš.

Nastavak na Domino Magazin...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Domino Magazin. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Domino Magazin. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.