Lionel Mesi u centru skandala: Prevario suprugu sa poznatom novinarkom?

Izvor: B92, 25.Nov.2023, 12:32

Lionel Mesi u centru skandala: Prevario suprugu sa poznatom novinarkom?

Jedan od najboljih fudbalera ikada - Lionel Mesi, našao se na meti brazilskih medija koji su plasirali vest da je slavni sportista pred razvodom.

Portal "Directo do Miolo" je napisao kako je Lionel Mesi suprugu Antonelu navodno prevario sa novinarkom koja u stopu prati reprezentaciju Argentine, a zove se Sofija Martines.

Bračni par se navodno već nalazi pred razvodom, a "Directo do Miolo" otkriva da je Mesi svoju lepšu polovinu prevario sa novinarkom koja prati >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << fudbalsku reprezentaciju Argentine, Sofija. Ona je inače do sada više puta na društvenim mrežama objavljivala fotografije sa Mesijem.

Ova senzacionalna vest šokirala je fudbalsku javost širom sveta.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Lionel Mesi u centru skandala

Izvor: Nezavisne Novine, 25.Nov.2023

​Jedan od najboljih fudbalera ikada - Lionel Mesi, našao se na meti brazilskih medija koji su plasirali vijest da je slavni sportista pred razvodom i da je prevario svoju suprugu.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.