Lili Alen o mračnom detinjstvu: Izgubila nevinost sa 12 godina, otac joj se rugao sa prijateljima

Izvor: B92, 18.Avg.2023, 10:23

Lili Alen o mračnom detinjstvu: Izgubila nevinost sa 12 godina, otac joj se rugao sa prijateljima

Pevačica je otkrila i da je prošla kroz još jedno traumatično iskustvo kada joj je bilo 14 godina.

38-godišnja britanska pevačica Lili Alen, inače majka dvoje dece, koja je od 2020. godine udata za zvezdu serije "Stranger Things" Dejvida Harbora (48), bila je na odmoru sa svojim tatom i mlađim bratom Alfijem kada je kao jako mlada devojčica izgubila nevinost.

Ona je Alanu Karu u njegovom potkastu "Life's A Beach” ispričala ovu situaciju te kako je njen tata >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << tada na letovanju mislio da je ona nestala.

"Zapravo sam nestala. Izgubila sam nevinost od tipa po imenu Fernando u Brazilu. Kada sam imala oko 12 godina, ne, ne šalim se. Nikada više nisam razgovarala s njim. Moji su mislili da sam zaista nestala. Otišla sam u njegovu hotelsku sobu, bila sam na odmoru sa tatom i bratom i očigledno se nisam vratila u svoju sobu“, rekla je pevačica i dodala da je "sutradan prespavala“.

"Probudila sam se, a policija je bila svuda po hotelu. Bukvalno su češljali celu plažu, imali su majice i pitali su da li sam to imala obučeno kada sam nestala. Nisam imala srca da im kažem – Ne, samo sam izgubila nevinost. Sve je bilo malo traumatično i onda nisam imala seks jedno vreme", dodala je ona.

Prema njihovom zakonu, silovanjem se smatra seks sa detetom mlađim od 12 godina. To znači da deca tog uzrasta nikada ne mogu pristati na seks i zato se to smatra zločinom. Nije poznato koliko je godina dotični tada imao.

Dodatna trauma za pevačicu bila je to što je sa 14 godina imala seks sa slavnim prijateljem svog oca. Ona je ovaj incident detaljno opisala u svojoj autobiografiji ‘My Thoughts Exactly‘, u kojoj je optužila svog oca da je sve okrenuo 'na šalu'.

Napisala je da je poslata u hotel da vrati fudbalsku opremu izvesnoj muškoj poznatoj ličnosti nakon dobrotvorne utakmice koju je odigrao. Upoznali su se u hotelskom baru i on ju je počastio pićem pre nego što ju je odveo u njenu sobu i imao seks sa njom.

"Imala sam 14 godina. On je imao 19, ali meni je delovao kao neko iz druge generacije. Posle sam se osećala smešno zbog toga. Znala sam da je ono što se desilo pogrešno", rekla je ona.

Priznala je i da je bila previše uplašena da prizna ocu šta se dogodilo, ali kada je on na kraju saznao, tvrdila je da je ignorisao celu situaciju.

"Moj tata je to pretvorio u nešto što je rekao svojim prijateljima. Napravili su detaljne planove da ucene tipa i uvežbavali kako će ga pozvati da izađemo i naterati ga da sanja. Samo znam da je moj tata pretvorio moj seks sa tipom koga sam jedva poznavala u šalu koju je delio sa prijateljima. Nisam se osećala dobro zbog toga“, priznala je pevačica.

Lili je sada srećno udata za glumca Dejvida Harbura, za koga se udala u Las Vegasu 2020. godine i ima dve ćerke iz prvog braka sa Semom Kuperom.

Ona i Sem su se venčali 2011. godine, a razveli 2018.

U međuvremenu, Lili je godinama otvoreno govorila o svom burnom odnosu s ocem, od kojeg se na kraju otuđila.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.