Izvor: Domino Magazin, 12.Jul.2023, 13:03

Leto 2023 na Sava Promenadi

Biti turista u svom gradu može da bude prilično uzbudljivo ako živite u Beogradu. Bogatu kulturnu ponudu i mnogobrojne manifestacije, koje kao magnet privlače posetioce sa svih strana, Beograđani ponekad uzimaju „zdravo za gotovo“, često zaboravljajući da uživaju u njima. A ponuda je ovog leta, čini se, bogatija nego ikada. Ako ove tople dane provodite […] The post Leto 2023 na Sava Promenadi appeared first on Domino Magazin.

Nastavak na Domino Magazin...






Povezane vesti

Bioskop na otvorenom, vikend bazar, opera na vodi: Letnja zabava na Sava promenadi

Izvor: Blic, 13.Jul.2023, 11:36

Biti turista u svom gradu može da bude prilično uzbudljivo ako živite u Beogradu. Bogatu kulturnu ponudu i mnogobrojne manifestacije, koje kao magnet privlače posetioce sa svih strana, Beograđani ponekad uzimaju „zdravo za gotovo“, često zaboravljajući da uživaju u njima. A ponuda je ovog...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Domino Magazin. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Domino Magazin. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.