Letenje i druženje

Izvor: Domino Magazin, 04.Jan.2011, 13:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Letenje i druženje

Šta se dobije kada povežete društvene mreže i putovanje

Šta se dobije kada povežete Internet društvene mreže i putovanje avionom. Dobije se nova mreža "Planely" i revolucija u druženju.

Ideja ovog portala je da vam pronađe društvo na putu. Dovoljno je da ukucate gde i kada letite a Planely će vas uputiti na druge koji lete sa vama i imaju ista interesovanja. Tako čak možete i da podelite taksi do hotela, ili se zabavite u društvu dok čekate kojih 16 sati >> Pročitaj celu vest na sajtu Domino Magazin << da prođe snežna oluja.

Autori sajta kažu da ljudi na istim letovima veoma često idu na iste konferencije, ili destinacije, što znači da imaju i iste teme kao i vi. Pogledajte promo video, pa isprobajte kada sledeći put budete putovali. Samo kapiramo da još uvek ne radi na liniji 95 od blokova do Borče.

Planely from Planely on Vimeo.

Nastavak na Domino Magazin...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Domino Magazin. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Domino Magazin. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.