Lepotica iz kultnih filmova osamdesetih izbegava javnost, nove fotke otkrivaju koliko se promenila

Izvor: B92, 03.Jul.2023, 13:45

Lepotica iz kultnih filmova osamdesetih izbegava javnost, nove fotke otkrivaju koliko se promenila

Elizabet En Perkins (62) je američka glumica koju je slavu stekla ulogama u filmovima "Prošla noć", "Avalon", "Porodica Kremenko", "Big", "Čudo u 34. ulici..."

Uspešnu karijeru glumice osamdesetih obezbedila je ulogom u filmu "Big", gde je rame uz rame igrala sa kolegom Tomom Henksom.

Kako su godine prolazile, tako je Perkinsonova polako nestajala iz sfere javnog života. Danas se retko pojavljuje među slavnim ličnostima, ali paparaci su je nakon duže vremene >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << fotografisali.

U ležernoj odevnoj kombinaciji i bez šminke, Elizabet je uslikana ulicama Los Anđelesa, a retko ko bi je mogao prepoznati danas.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.