Leni i Hajdi Klum i ove godine u seksi donjem vešu: Ćerka ima 19 i izgleda kao bomba FOTO

Izvor: B92, 09.Okt.2023, 18:07

Leni i Hajdi Klum i ove godine u seksi donjem vešu: Ćerka ima 19 i izgleda kao bomba FOTO

Leni Klum je naslednica svoje majke Hajdi, koju i dalje svrstavaju među najlepše i najzgodnije žene sveta, a nekada je bila broj jedan u svetskoj modnoj industriji.

Kao i prošle, i ove godine su Hajdi Klum i njena ćerka Leni Klum zaštitno lice brenda "Intimisimi".

Top-model i njena slika i prilika, takođe već poznato ime u svetu mode iako joj je tek 19, deo su kampanje za novu kolekciju poznatog brenda donjeg veša. Na fotografijama poziraju u nekoliko elegantnih >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << i ženstvenih izdanja, i ponovo su pokazale da su snažan duo majke i ćerke.

Hajdi, nekada jedna od najplaćenijih top-modela, koja danas ima 50 godina i i dalje je zanosna, i njena ćerka koja je najbolje gene nasledila od majke, pokazale su vanserijsku lepotu, ali i da su savršen izbor za predstavljanje kolekcije za jesen i zimu 2023.

Na samom događaju i večeri povodom lansiranja nove kolekcije Hajdi je nosila kratku pink haljinu od čipke marke Tom Ford, dok je Leni ponela dugu providnu haljinu bez rukava koja je u prvi plan, zapravo, stavljala atraktivan crni donji veš.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.