Lekari upozorili suprugu Ozija Ozborna da bi zbog bizarne navike mogla da ostane bez kože

Izvor: B92, 10.Dec.2023, 10:45

Lekari upozorili suprugu Ozija Ozborna da bi zbog bizarne navike mogla da ostane bez kože

Govoreći u podkastu koji vodi sa svojim suprugom i rok zvezdom Ozijem Ozbornom, 71-godišnja Šeron Ozborn otkrila je da se kupa dvočasovno svako jutro posle neprospavane noći.

Ozborn je govorila o svojoj nekonvencionalnoj jutarnjoj rutini, koja uključuje navike povezane sa oštećenom kožom, a njene navike mogu dovesti do rane smrti.

"Ostajem budna celu noć, ako sutradan malo zatvorim oči, probudiću se oko podneva", izjavila je ona.

Upozorenja >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << lekara stigla su kada su paparaci snimili Šeron kako šeta Holivudom, u kome izgleda gotovo neprepoznatljivo i mršavija nego ikada ranije.

Džefri Fromovic, dermatolog sa Floride, rekao je za HelloGiggles da previše vremena u kadi može dovesti do toga da vaša koža bukvalno otpadne.

"U suštini, produženo uranjanje u vodu previše zasićuje kožu i može dovesti do propadanja kože. Kada ležite u vodi, vaš nervni sistem govori vašim krvnim sudovima da se suze. Telo skreće krv sa vrhova vaših prstiju, čineći vaše sudove tanjim i izazivajući naborani prsti poput suvih šljiva. Tuširanje se generalno preporučuje preko dužeg kupanja jer se time izlaže koža manje vode, što sprečava da gornji sloj izgubi sva svoja zaštitna, prirodna ulja", objasnio je on.

Stjuart Fišer, lekar interne medicine koji radi u Njujorku, rekao je da ne bi preporučio ovaj način života, jer nije zdrav za organizam.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Supruga Ozija Ozborna da bi zbog bizarne navike mogla ostati bez kože

Izvor: Nezavisne Novine, 10.Dec.2023

Govoreći u podcastu koji vodi sa svojim suprugom i rok zvijezdom Ozijem Ozbornom, 71-godišnja Šeron Ozborn otkrila je da se kupa dva sata svako jutro poslije neprospavane noći.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.