Lekari u jednom trenutku morali da ga ožive: Džejmi Foks se oglasio nakon mesec dana u bolnici

Izvor: B92, 04.Maj.2023, 19:12

"Lekari u jednom trenutku morali da ga ožive": Džejmi Foks se oglasio nakon mesec dana u bolnici

Skoro mesec dana nakon što je hospitalizovan zbog hitne medicinske pomoći, Džejmi Foks je prekinuo ćutanje na društvenim mrežama zahvalivši se fanovima na podršci.

"Cenim svu ljubav! Osećam se blagosloveno“, kratko je napisao u objavi koju je podelio na svom Instagram profilu u sredu, dodajući emodžije ruku koje se mole, crveno srce i lisice.

Glumac je na Instagram priči zahvalio Niku Kenonu, koji je preuzeo mesto voditelja njegove emisije Beat Shazam. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << "Cenim te, dečače“, napisao je najavljujući svoj skori povratak.

Podsećanja radi, 55-godišnji glumac hospitalizovan je 11. aprila zbog hitne medicinske intervencije, a još uvek nije u potpunosti poznato šta se dogodilo.

Izvor blizak glumcu otkrio je da Foks neko vreme nije reagovao na stimuluse i da su lekari u jednom trenutku morali da ga ožive. Rekao je da glumac ima visok krvni pritisak i da lekari misle da ima sreće što je živ.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.