Latino zavodnik postao tata: Rodila se ljubav naših života FOTO

Izvor: B92, 11.Mar.2024, 19:25

Latino zavodnik postao tata: "Rodila se ljubav naših života" FOTO

Kolumbijska zvezda Maluma i njegova devojka Suzana Gomez dobili su ćerkicu kojoj su dali puno ime Paris Londono Gomez.

Jedan od omiljenih parova se prvi put ostvario u najlepšoj ulozi i pevač ne krije sreću što je postao otac devojčice (kako je on napisao "girl dad"), a mesecima unazad je na društvenim mrežama objavljivao fotografije svoje lepše polovine.

Konačno je kucnuo i taj čas - malena je stigla na svet i nosi prezimena oba roditelja, a Maluma se uz fotografije >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << zahvalio milionima fanova na čestitkama i lepim željama.

"Ljubav naših života Paris Londono Gomez se rodila. Svima hvala na porukama i željama. Susana...ljubavi... Hvala ti što si ispunila moj najveći san da postanem otac, nikad neću zaboraviti taj momenat. Volim ih", napisao je jedan od najpopularnijih pevača današnjice na Instagramu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Latino zavodnik postao otac: "Rodila se ljubav naših života" (FOTO)

Izvor: Nezavisne Novine, 12.Mar.2024, 09:29

Kolumbijska zvijezda Maluma i njegova djevojka Suzana Gomez postali su ponosni roditelji kćerkice kojoj su dali puno ime Paris Londono Gomez.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.