Lascivno izdanje voditeljke zapalilo sve: Sevaju grudi, gost u transu FOTO/VIDEO

Izvor: B92, 16.Okt.2023, 16:32

Lascivno izdanje voditeljke "zapalilo" sve: Sevaju grudi, gost u transu FOTO/VIDEO

Pored toga što važi za najseksepilniju voditeljku na svetu, Marija Aregini poznata je i po svom raskošnom dekolteu.

Proslavila se kao lice koje najavljuje fudbalske utakmice, a ima čak i sopstveni šou sa akcentom na razgovore o sportu, preciznije o fudbalu i boksu.

No, ova 25-godišnjakinja nedavno je u svom šouu "Mary's Place" ugostila zvezdu iz nešto drugačijeg miljea, iz sveta muzike. Marija je intervjuisala poznatog repera Vil Aj Ema, inače osnivača popularne >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << hip-hop grupe "Black Eyed Peas".

Njihov razgovor je prilično zabavio publiku na društvenim mrežama, ne zbog tema koje su obrađivali, već zbog ponašanja ovog muzičara. Naime, lepa Italijanka stavila ga je na paklene muke mameći poglede neverovatno dubokim dekolteom!

Atraktivna plavuša intervju je vodila u uskoj, kratkoj haljini od bele trikotaže, a dekolte je toliko otkopčala da je bilo teško ne baciti pogled na njene raskošne grudi. Vilu očigledno nije bilo lako dok je razgovarao sa Marijom, jer je bio očigledan njegov trud da poštuje voditeljku i ne zuri joj u grudi, te nedostatak koncentracije.

"Uzalud nosi naočare za sunce, svi znamo gde mu beži pogled", "Jadničak se borio za goli život dok je pokušavao da se koncentriše na njena pitanja", "Dobar izbor je nositi naočare kad pričaš sa Marijom", "Postoji mogućnost da ona zakopča taj rajsferšlus, a ona ga drži otkopčanog... Namera je jasna", "Kako mu uopšte bilo kakvi odgovori padaju na pamet dok sedi ispred nje u ovom izdanju", samo su neki u moru sličnih komentara.

Marija i inače uživa u provokaciji, a jedan pogled na njen profil na Instagramu dovoljan je da se uverite u to. Tamo je prati više od 600.000 ljudi, a ona gotovo svakodnevno objavljuje fotografije u zavodljivim izdanjima koja ističu njene bujne atribute.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.