Lajk važniji od svega: Influenserka snimala kako kupi smeće na plaži, pa razbesnela sve VIDEO

Izvor: B92, 08.Okt.2023, 12:29

Lajk važniji od svega: Influenserka snimala kako kupi smeće na plaži, pa razbesnela sve VIDEO

Na društvenim mrežama se proširio video na kom influenserka kupi smeće sa plaže, koje nakon što objavi video, ostavlja gde je i bilo.

Nije retko da influenseri često rade ono što će privući pažnju ljudi, međutim, nekad to prelazi granice primerenog ponašanja.

Jedna influenserka je snimala kako skuplja smeće na australijskoj plaži, nosi teške džakova po vetru i trudi se da sredi prirodu oko sebe. Međutim, nakon toga je nonšalantno ostavila smeće na >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << svom mestu, jer joj više nije bilo potrebno za snimanje.

Video je izazvao veliki broj negativnih komentara i bes ljudi. "Umesto da pokupi smeće, još je ostavila i plastične vreće na plaži", "Pretvaraš se da čistiš smeće zbog lajka, kako te nije sram" i "Zaboravila si da te neko gleda", samo su neki od komentara.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.