Lagana obuća za lepše vreme

Izvor: Domino Magazin, 09.Feb.2010, 13:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lagana obuća za lepše vreme

Kolekcija proleće/leto 2010

Hladno, mokro, vetrovito je, pada sneg, ko se pređe pa izađe napolje u laganoj obući koja može da propusti vodu - teško njemu! Ima da mu promrznu noge, da se smrzne, i najverovatnije zakači neki proces na plućima.

No, treba malo gledati u budućnost, kada bude lepo i toplo, pa i malo dalje, kada bude odvratno, lepljivo i vrelo. E, za te dve prilike su kao stvorene cipele i patike firme Pointer Footwear - lagane, napravljene od prirodnih materijala i zanimljivih, pastelnih boja. Još bolje, tu je i ženska i muška kolekcija za proleće i leto. Uopšte nije loše za firmu koja je nastala pre samo šest godina (2004).

Nastavak na Domino Magazin...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Domino Magazin. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Domino Magazin. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.