LJUBILA SE SA STRANCEM U KLUBU a onda je usledilo neprijatno iznenađenje i šok

Izvor: NaDlanu.com, 07.Okt.2015, 12:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LJUBILA SE SA STRANCEM U KLUBU a onda je usledilo neprijatno iznenađenje i šok

Nije ni sanjala da će je ovo zadesiti kada krene u potragu za njim.

Pipa Mekini je Britanka koja je zapalila društvene mreže pokušavajući da pronađe prelepog dečka s kojim se ljubila u jednom klubu u Mančesteru.

Nakon što je uzela pogrešan broj, nije nikako mogla da ga kontaktira i zato je postavila njihov zajednički selfi na svojoj Fejzbuk strani.

Nakon što je njihova fotografija podeljena 2000 puta, usledio je šok: oglasila se Emili, devojka >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << prezgodnog mladića, Meta, kog je Pipa toliko tražila.

Emili je raskinula sa njim, ali Pipa nije želela da čuje više za Meta, i rešila je da bude obazrivija kada su u pitanju potpuni stranci.

Nastavak na NaDlanu.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.