LEPOTICA U CRNOM: Milica Garić u Telegraf modnom editorijalu (FOTO) (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 21.Apr.2017, 20:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LEPOTICA U CRNOM: Milica Garić u Telegraf modnom editorijalu (FOTO) (VIDEO)

Milica Garić rođena je u Smederevu, a kao najvažniji prioritet u životu navodi studije. Ipak, možda druga najveća ljubav za nju je posao modela.

"Ako bih vremenom to ozbiljnije shvatila, tome bih se i posvetila. Za sada želim samo da sve bude kako sam planirala", priča Milica.

Njen životni moto je - "Ne sanjamo svi isto i to nikome ne smeta. Zašto svima smetamo kad smo drugačije budni".

Milica je za ovo snimanje nosila kreacije sestara Nine i Nele Pena >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << u okviru njihovog modnog brenda “PENNA Atelier“ u prelepom ambijentu Vila Jelene.

Za besprekoran izgled i frizuru Milice Garić pobrinuli su se vrhunski stručnjaci Purity akademije,  a fotografije je snimila Aleksandra Bogićević.

Više fotografija Milice Garić pogledajte na sledećoj stranici

Nastavak na Telegraf.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.