Kupaći kostimi Pamele Anderson su najvrelije stvari za ovo leto FOTO

Izvor: B92, 13.Maj.2023, 08:14

Kupaći kostimi Pamele Anderson su najvrelije stvari za ovo leto FOTO

Pamela Anderson (55) udarno promoviše svoju kolekciju kupaćih kostima koji su nastali u saradnji sa brendom Frankies Bikini.

Glumica, a sada i model je na prelepim plažama predstavila bikinije u nežnim roze i bež bojama, a neizostavan je bio i crveni jednodelni kostim koju ju je proslavio u seriji "Čuvari plaže".

"Ostvarenje sna", napisala je u svom natpisu o svojoj saradnji sa dugogodišnjom prijateljicom Frančeskom koja poseduje Frankies Bikini.

>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << />Mnogi se pitaju kako Pamela tako dobro izgleda i u čemu j etajna njenog izgleda. Pa, što se tiče njene ishrane, Pamela je za Vogue istakla da se drži veganske ishrane i disciplinovanog rasporeda ishrane.

"Imam odličnog doktora u Los Anđelesu koji mi je dao i režim vitamina. Uzimam ih, jedem zdravo", rekla je.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.