Krv lila na sve strane: Poznatu glumicu hitno odvezli u bolnicu FOTO

Izvor: B92, 06.Avg.2023, 18:13

Krv lila na sve strane: Poznatu glumicu hitno odvezli u bolnicu FOTO

Glumica Rebel Vilson zabrinula je fanove nakon što je otkrila da je akrobacija na setu njenog najnovijeh filma pošla po zlu, pa da je morala na ušivanje.

Naime, glumica trenutno radi na najnovijem filmskom ostvarenju "Bride Hard", a da je došlo do nezgode na snimanju obavestila je svoje pratioce putem Instagram storija.

"Nisam želela na ovaj način da se završi snimanje. Tri kopče i boravak u bolnici 24 časa nakon nesreće na snimanju", napisala je ona na ovoj >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << društvenoj mreži.

Rebel je inače dospela u žižu javnosti kada je uspela da izgubi neverovatnih 40 kilograma i dobila dete sa ženom jer je "izašla iz ormara", odnosno priznala svoju seksualnu orijentaciju.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.