Kristijano Ronaldo na Instagramu zarađuje dvaput više od Mesija, a u tome je bolji i od Bekama

Izvor: B92, 16.Okt.2019, 21:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kristijano Ronaldo na Instagramu zarađuje dvaput više od Mesija, a u tome je bolji i od Bekama

Oni se godinama bore za titulu najboljeg igrača na svetu, a sada je jedan odneo ubedljivu pobedu.

Kristijano Ronaldo konačno je prevazišao svog kolegu Lionela Mesija, bar kada je zarada na Instagramu u pitanju. Zvezda Juventusa samo je od Instagrama protekle godine zaradio oko 45 miliona evra, što je dvostruko više nego što zaradi Mesi, piše Dejli mejl (Daily mail). Iza sebe je daleko ostavio i Dejvida Bekama, koji je zaradio oko 10 miliona evra.

Kristijano je >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << imao na svom profilu 34 sponzorisane objave koje su mu donele sav novac. Mesi je objavio mnogo više, ali je zaradio dvaput manje.

Ronaldo i Mesi nalaze se na samom vrhu liste najbolje plaćenih osoba na Instagramu, a odmah posle njih nalaze se Kendal Džener i Dejvid Bekam.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.