Kristijano Ronaldo će možda ponovo morati na sud zbog optužbi za silovanje

Izvor: B92, 04.Okt.2023, 13:48

Kristijano Ronaldo će možda ponovo morati na sud zbog optužbi za silovanje

Ketrin Majorga optužila je Kristijana Ronalda za silovanje 2009. godine. Godinu dana kasnije prihvatila je vansudsko poravnanje od 375.000 dolara. Još 2018. godine pokrenula je novi postupak, koji je odbijen.

Fudbaler Kristijano Ronaldo (38) ponovo će morati na sud. Kako prenosi Skaj njuz, reč je o ponovnom otvaranju slučaja koji je odbačen prošle godine, odnosno o optužbi za silovanje.

Ronalda je Ketrin Majorga optužila da ju je silovao 2009. godine u hotelskoj >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << sobi u Las Vegasu, a godinu dana kasnije postigli su vansudsku nagodbu. Ronaldovi advokati rekli su da je Portugalac devojčici platio 375.000 dolara. Godine 2018. slučaj je ponovo došao na sud, a novi odštetni zahtev iznosio je 25 miliona dolara.

Sada Majorgini advokati ponovo traže od suda da otvori slučaj.

Kako tvrde, žele da sud prihvati ugovor koji je Majorga potpisala 2010. godine, što je onemogućava da iznosi detalje. Nakon potpisivanja ugovora, primila je uplatu od Ronalda, za koju su njeni advokati kasnije utvrdili da je preniska i da je Majorga bila traumatizovana u trenutku nagodbe.

Ronaldo je 2018. objavio da odbacuje sve optužbe za silovanje.

"Silovanje je odvratan zločin, suprotno svemu što jesam i u šta verujem", rekao je tada.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Kristijano Ronaldo opet na sudu zbog optužbi za silovanje?

Izvor: Nezavisne Novine, 04.Okt.2023

Fudbaler Kristijano Ronaldo (38) ponovo će morati na sud. Kako prenosi Skaj njuz, riječ je o ponovnom otvaranju slučaja koji je odbačen prošle godine, odnosno o optužbi za silovanje.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.