Kristi, Mišel, Šeron: zanosne i u 50-im

Izvor: B92, 28.Apr.2012, 23:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kristi, Mišel, Šeron: zanosne i u 50-im

Zajedno imaju 165 godina, ali zbirno izgledaju barem pola veka mlađe.

Kristi Brinkli, Mišel Fajfer i Šeron Stoun nedavno su se pojavile u javnosti sa nekoliko dana razmaka i ponovo privukle pažnju medija kao žene koje prkose starosti.

Iako najstarija od ovog trija, bivša top manekenka Kristi Brinkli (58) deluje najmlađe. Nekada zvezda spota „Uptown Girl” Bilija Džoela Kristi trenutno igra u mjuziklu „Čikago” na Brodveju.

Njen >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << blistav izgled je još neobičniji ako se uzme u obzir stres pod kojim je u poslednje vreme zbog mučne brakorazvodne parnice sa Piterom Kukom.

Par se razveo 2008. kada je Kuk priznao da je spavao sa maloletnom ćerkom njihovog suseda. On je tokom suđenja svoju bivšu suprugu opisao kao „narcisoidnog egomanijaka”.

Šeron Stoun (54), sa dva okončana braka i dvoje usvojene dece, izgledala je kao da sija na jednom događaju u Sao Paolu.

Za razliku od Šeron i Kristi, MIšel Fajder (53) je i dalje srećno udata za drugog supruga Dejvida Kelija. Izgleda da planira da svoj mladalački izgled održava još mnogo godina, jer je nedavno priznala da bi pristala da se podvrgne fejsliftingu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Kristi, Mišel, Šeron: zanosne i u 50-im

Izvor: medio.rs, 29.Apr.2012, 02:36

Zajedno imaju 165 godina, ali zbirno izgledaju barem pola veka mlađe.

Nastavak na medio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.