Kristi Brinkli (68) i dalje namerava da se slika u kupaćem kostimu FOTO

Izvor: B92, 14.Jan.2022, 09:15

Kristi Brinkli (68) i dalje namerava da se slika u kupaćem kostimu FOTO

Iako će u ferbuaru ove godine duvati 68 svećica na rođendanskoj torti, legendarnoj manekenki Kristi Brinkli niko ne bi dao toliko, jer izgleda neverovatno mladoliko.

Plavokosa lepotica neodoljivog osmeha bila je veoma uspešna osamdesetih godina prošlog veka, a mnogi je se sećaju i iz spota Uptown Girl njenog tadašnjeg supruga Bilija Džoela.

Kristi Brinkli, koja sada puni baterije na bajkovitoj tropskoj lokaciji koju nije otkrila, obožavaoce je oduševila u letnjem >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << izdanju.

Pareo ležerno prebačen oko struka otkrio je da je lepa manekenka uoči svog 68. rođendana u vrhunskoj formi, a od sunca se zaštitila sunčanim naočarima i šeširom od slame.

Inače, u jednom ranijem intervjuu, Krrsiti Brinkli je otkrila da i dalje namerava da se fotografiše u kupaćem kostimu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Kristi Brinkli i dalje namjerava da se slika u kupaćem kostimu

Izvor: Nezavisne Novine, 14.Jan.2022

Iako će u ferbuaru ove godine oduvati 68 svjećica na rođendanskoj torti, manekenskoj legendi Kristi Brinkli niko ne bi dao toliko, jer izgleda nevjerovatno mladoliko.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.